Syndes

Reviews over Syndes en Schneider Webdesign

Iets groots kan nooit gerealiseerd worden zonder enthousiasme.

30
Dec
December 30, 2017, 8:08 pm

De Oudheidkundige Vereniging Oud Vorden kwam via een Google zoekopdracht en e-mail correspondentie met Kurt Schneider in contact over een technisch probleem in de bestaande Joomla website. Als reactie kwam een gedetailleerde analyse en een oplossing die veel adequater was dan de oorspronkelijke prob...

Lees verder...

Onze website draaide onder verouderde programmatuur en moest worden geüpgraded en gerestyled. Schneider WebDesign heeft ons hierbij geholpen. Ik ben zeer tevreden over de goede, snelle en fijne manier van werken. Kurt is zeer deskundig, onderhoudt goede contacten en de communicatie verloopt altijd v...

Lees verder...

21
Jan
January 21, 2016, 12:00 am

De Stichting Buddyhulp is een vrijwilligersorganisatie die buddy’s koppelt aan cliënten voor 5 doelgroepen, waaronder chronisch en ernstig zieken. Met ‘vrijwillig’ bedoelen we dat er geen betaalde krachten actief zijn bij de stichting. We bestaan dank zij subsidies en donaties. We voelen het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om met deze gelden uiterst zorgvuldig om te gaan. Zo ook bij onze multimedia-inspanningen. De stichting had naarstig behoefte aan een nieuwe website én een registratiesysteem. Dit, om de gegevens van buddy’s en cliënten beschermd vast te kunnen leggen, echter wél toegankelijk voor alle coördinatoren. Dat is nodig om heel Noordoost-Brabant te kunnen bedienen, en als zodanig moeten de correcte matches gemaakt worden. Op onze zoektocht kwamen wij uit bij Schneider Webdesign. Een jonge ondernemer die ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt, en onder aantrekkelijke voorwaarden e.e.a. heeft gebouwd. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. De website heeft al vele aanmeldingen opgeleverd, zowel van buddy’s als cliënten en heeft daarmee zijn waarde al bewezen. We waarderen Schneider Webdesign o.a. vanwege zijn heldere communicatie (hij begrijpt wat wij willen), zijn vormgeving, snelheid van werken, en het meedenken over verbetering van de beide systemen. Kortom, Buddyhulp is een zeer tevreden opdrachtgever!

Henk Engel - www.buddyhulp.nl

Lees verder...

21
Jan
January 21, 2016, 12:00 am

Kurt Schneider heeft voor mij een 3-dubbelrol: hij is mijn cliënt met Syndes, hij is soms mijn opdrachtgever (voor bijvoorbeeld Konings Trademarks) én hij helpt mij met de technische zaken achter de websites die ik bouw. Over het laatste gaat het nu: Kurt is zeer actief in het proberen problemen direct op te lossen. Het maakt niet uit waarover ik bel, hij denkt meteen mee, en vindt eigenlijk altijd snel de juiste oplossing. Een prettige jongen om mee te werken, en zoals ik hem ken ook zeer goed in de saleskant van een bedrijf. Kortom: een actieve meedenkende probleemoplosser!

Monique van Helden - www.graphx66.nl

Lees verder...

Werken met Schneider WebDesign is werken zoals het hoort. Goede contacten, snelle respons, doordachte oplossingen en bovenal: een oprechte no-nonsens mentaliteit. En dat zijn stuk voor stuk voorwaarden voor een fijne samenwerking.

Cor van Doren - www.scoutingboekel.nl

Lees verder...